Garantia produselor

Garantia produselor vandute de E27.RO prin intermediul site-urilor web

Atentie! Orice reclamatie cu privire la integritatea produselor se face in termen de 48 de ore , de la primirea coletului, la adresa de e-mail fausto.comenzi@gmail.com sau telefonic la numarul 0732.156.312.

Pentru toate produsele vandute si livrate de catre E27.RObeneficiezi de certificate de garantie conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.

Produse cu certificat de garantie emis de producator/distribuitor

Pentru o parte dintre produsele vandute de E27.RO vei primi certificat de garantie emis de producator sau distributor in format tiparit. Il gasesti in cutia produsului sau lipit pe exteriorul cutiei. Pastreaza certificatul ca sa poti beneficia de garantie, daca va fi nevoie.

Daca produsul se defecteaza in perioada de garantie, reparatia iti este asigurata de reteaua de service autorizat a producatorului/ distribuitorului, in centrele specificate in certificat. Trebuie doar sa duci produsul defectat la cel mai apropiat centru de service mentionat in certificat, care va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei.

Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.